МЕДИТАЦИЯ
"Quiet the mind and  the soul will speak."

Majaya Sati Bhagavati
Научи повече
КУНДАЛИНИ ЙОГА
"Yoga is not about self -improvement. Its is about self-acceptance."

Gurmukh Kaur Khalsa 
Научи повече
За мен
Aстролог, йога, пътешественик. Родена със свободния дух на Водолей и неустоимото желание на Асцендент Скорпион да изследва дълбините на човешката душа.
Практикува астрология повече от 10 години. Продължава обучението си по психологическа астрология  във „ Faculty of Astrological studies“, Лондон. 
Сертифициран преподавател по Кундалини йога към Yoga Alliance, USA  в Ришикеш, Индия и стажант-преподавател към френската школа по Кундалини Тантра йога "L'Ecole du Tantra."
Усъвършенства уменията по медитация в Непал, където завършва курс по Звукова терапия със Тибетски купи в  „Кathmandu center of Healing.“ .
Земна, интуитивна и мистик, тя със страст споделя подаръците които има от Вселената с духовно близки хора. При нея ще усетите подкрепа и насърчение да следвате собственият си път, да създавате положителни промени в живота си и да живеете с цел.
Здравейте,
бих искала да споделя впечатленията си от проведена консултация. На първо място благодарност към проявеното разбиране и човешкото отношение. Получих отговори по темата, която ме интересуваше и това ми даде спокойствие и увереност. Много точно и реално съвпадат нещата и като събития и като анализ. Изключително полезно, особено когато човек има някаква дилема или колебание как да постъпи. Благодаря още веднъж!
ВАНЯ
Много благодаря, за отделеното време! Надминахте моите очаквания. Отговорихте на всички мои въпроси. Беше много полезно  да разбера някои неща за мен. Горещо препоръчвам !

Камелия 
  Невероятно точна!Благодаря!Много съм доволна! 
Милка
Много благодаря от сърце!
Много точна и в персоналната прогноза!
Ивета
Изключително точна прогноза, благодаря от сърце!
Ваня
Здравейте,

Искам да Ви благодаря за чудесния анализ - за тези тридесет минути научих много повече, отколкото очаквах. Благодаря Ви, че не ме заляхте с неясна терминология, а обяснихте всичко леко и достъпно, по всички въпроси, които ме интересуваха, и дори повече.
Желая Ви от сърце да сте здрава, да имате много доволни клиенти и заниманието да Ви носи лично удовлестворение и радост.
Поздрави: Зорница
Зорница Р.
Здравейте, 
Благодаря за възможността да получа професионална астрологична консултация за внасяне на яснота в личен и професионален аспект! В моменти на трудности, колебания, нясноти и въпроси, правилното разчитане на астрологичната карта дава посока за размисъл, предприемане на действия и варианти за отработване на енергията, относно  текущи и бъдещи приятни, позитивни и/или сложни, трудни аспекти. Всичко е преодолимо, стига да имаме подходящата посока и наличието на ресурс за личностно осъзнаване. Докато преминавам и изживявам различните етапи от живота си, астрологията лично на мен ми помага да опозная повече себе и света. :) Благодаря за професионално изложената информация и милото отношение! Препоръчвам! :)

Поздрави, Петя .
Петя Н.
Здравейте, благодаря Ви за полезната и изчерпателна консултация която проведохме днес.Изключително съм доволна от представянето Ви на отговорите относно въпросите които ме засягаха. До нови срещи.
Камелия Т.
Благодаря ,че имах възможност да се възползвам от вашата промоция ,коректното отношение, и точният астрологичен анализ !
Пожелавам много успехи !
Дона П.
Благодаря за възможността да получа професионална астрологична консултация. Благодаря за отделеното време! 
Отговорихте на всички мои въпроси и надминахте очакванията ми, получих много повече отколкото очаквах, Препоръчвам
Десислава В.
Imasmi web loading
Този сайт използва "бисквитки". Научете повече за "бисквитките" тук.
КОНТАКТИ
+359888512388
Messenger
Вашият Имейл:
Име:
Вашето съобщение:

Благодаря Ви за съобщението.
Ще Ви отговорим скоро.