Информация за компанията:
"Пропърти енд Инвест Мениджмънт"ЕООД, ЕИК 203434203, ул. "Георги С. Раковски" 120, етаж 4 София, телефон. +359888512388, телефон. +359884068714, e-mail: office@sofishouse.com

Това съдържание на сайта и всички услуги, предлагани от "Sofi's House", са предназначени да ви обучават, вдъхновяват и забавляват по пътя на вашето лично пътуване до щастието и благополучието. Тя не представлява медицинска, юридическа или друга професионална консултация. Тя не е предназначена да замени или замести медицински съвет, диагностика или лечение. Моля, потърсете професионална грижа, ако смятате, че може да имате здравословен проблем. "Sofis's House" не поема никаква отговорност или отговорност за каквито и да било решения, действия или бездействия, които решите да направите, сега и в бъдеще въз основа на предоставената информация. Вие сте отговорни за решенията, които вземате, въз основа на вашия личен избор. Всички услуги са предназначени да вдъхновят благосъстоянието и не са предназначени като форма на медицинско лечение. Вие поемате отговорност за собствената си грижа по всяко време.


Астрологични консултации,Успокояваща музика, релаксираща медитация, Кундалини йога  са услугите които се предлагат. Моля, посъветвайтесе със специалист в случай че имате здравословен проблем  преди посещението си.

Политика за анулиране:
Най учтиво Ви молим , да направите 24-часово анулиране на резервация, така че друг да може да ни посети, или пълната такса за услугата ви ще бъде таксувана. Ако закъснявате, може да не сте в състояние да получите пълната услуга и ще бъдете таксувани с пълната такса.

Правила за възстановяване на суми:
Ако анулирането на резервация се извърши 24 часа (или повече) преди събитието, 100% от цялата платена такса ще бъде възстановена.
Ако анулирането се извърши в рамките на 24 часа (или по-малко) от събитието, няма да бъдат възстановени суми.
 
местоположение:
• Консултации и практики  "лице в лице" се провеждат в София, ул. "Георги С. Раковски" 120, етаж 4.
• Пълният адрес ще бъде изпратен по имейл в момента на потвърждението на резервацията.
• Има Skype срещи за астрология

Авторско право:
Никаква част от този уебсайт, съдържание, дизайн, графика, изображения не могат да бъдат възпроизвеждани, съхранявани в система за извличане или предавани по какъвто и да е начин или по какъвто и да е начин, електронно, механично, фотокопиране, записване или по друг начин, без предварително писмено съгласие на собственика на авторските права.
Imasmi web loading
Този сайт използва "бисквитки". Научете повече за "бисквитките" тук.
КОНТАКТИ
+359888512388
Messenger
Вашият Имейл:
Име:
Вашето съобщение:

Благодаря Ви за съобщението.
Ще Ви отговорим скоро.