Title

15:03,25/03/2021
Пълнолунието във Везни на 28/29 март носи някои красиви, мощни енергии за изцеление, защита и хармония.По време на това  пълнолуние, Венера, Хирон и Слънцето ще бъдат подравнени. Луната също ще направи перфектна конфигурация на триъгoн както със Сатурн, така и с Марс, известен като Голям тригон. Освен това, това Пълнолуние ще бъде хубаво и близо до Земята, не съвсем Супер Луна, но доста близо!

Всичко това, комбинирано, дава на мартенското пълнолуние някои мощни енергии и вероятно ще успеем да почувстваме вибрациите му, които се движат в тялото ни.

Пълнолунията винаги са време на освобождаване и тъй като това е първото Пълнолуние от началото на равноденствието и астрологичната нова година, може да бъдем естествено прочистващи и изчистващи миналото.

Започна нова глава, ново зодиакално колело и това Пълнолуние ни подкрепя да освободим всичко, което вече не е необходимо да носим, ​​и да създадем пространство за разгръщане на нови енергии.

Когато за първи път стартирахме този зодиакален цикъл през март 2020 г., светът беше различно място. Всички сме се променили. Всички ние сме се развивили и пораснали. Всички ние сме имали нови преживявания, които са ни оформили и раздвижили и това Пълнолуние е нашият шанс да признаем и освободим всичко, което вече не е необходимо да бъде с нас.

Енергията на Везните на това Пълнолуние също ни подкрепя в намирането на баланс между старото състояние на това, което някога е било, и новото състояние на това, което би могло да бъде, и благодатта и проницателността, които са необходими или за задържане, или за отпускане.

Присъствието на Хирон и Венера заедно със Слънцето също оцветяват енергията на това Пълнолуние. Хирон е астероид, известен като ранения лечител. Той представлява раните, с които влизаме в този живот и раните, които наследяваме по пътя. Тези рани не са от вида, който някога преминава, а са тези, които са завинаги зашити в тъканта на нашето пътуване. Въпреки че тези рани ни болят, те също служат за изцеление и могат да се разглеждат като ключова част от нашето душевно пътуване. Именно тези рани ни дават състраданието, силата и мъдростта да се издигнем с нова сила и в по-истинска и по-автентична версия на себе си.Чрез надхвърлянето на тези рани ние сме в състояние да излекуваме и вдъхновим не само себе си, но и тези около нас. В момента Хирон е в Овен, напомняйки ни, че не е време да ближем раните си, а по-скоро да им позволим да служат като гориво, което да ни помогне да се свържем със вътрешния си воин.

Присъствието на Венера в тази конфигурация на планетите също омекотява енергията, напомняйки ни, че нашето издигане може да се случи по всяко време, по наш собствен начин и от място на любовта.

Тази комбинация от енергия е мека и чувствителна, което ни позволява да се отворим за истината кои сме. Ние сме съвършени точно такива, каквито сме; заслужаваме да бъдем приети точно такива, каквито сме.

ВИЕ СТЕ ЦЯЛОСТНИ, КРАСИВИ И СЪВЪРШЕНИ ТОЧНО ТАКИВА, КАКВИТО СТЕ!

Другата космическа конфигурация, която подслажда това Пълнолуние във Везни, е на Големия тригон между Луната, Марс и Сатурн. Тези три планети ще образуват перфектен триъгълник, за който се казва, че носи защита, хармония и лекота. Големият тригон се счита за положителна поличба, където нещата се движат в лесна и гладка посока. И Марс, и Сатурн могат да бъдат интензивни планети, с които да работим, но в тази формация те ни предлагат мотивация, отдаденост, дълголетие и сила на волята да се справим с всякакви трудности.  Този пълен лунен тригон е знак, че каквито и да е трудности или борби, с които се сблъскваме в момента, скоро ще преминат, особено ако предприемем положителни действия, използваме вътрешната си сила и извлечем от мъдростта на онези, които са дошли преди нас.  Енергията на Големите тригони протича  с минимални усилия, така че ако търсите решение по това време, знайте, че то може да възникне от място на спокойствие, а не със борба.

Комбинацията от Марс, Сатурн и Луната също показва награди след упорита работа. Вашите усилия вероятно ще бъдат възнаградени и може да откриете, че проектите и целите, върху които сте работили, се развиват и процъфтяват в нова пълнота.  Пълните луни също представляват точки за прибиране на реколтата и завършване, така че може да се окажете в края на пътя на дълго пътуване, за което сте работили усилено.

МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА ПЪЛНОЛУНИЕ ПРЕЗ МАРТ КАТО ЗА ДИПЛОМИРАНЕ И ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНУВАНЕ НА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ ПОСТИГНАЛИ И ВСИЧКО, В КОЕТО СТЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ.